40 Kata Kata Cinta Bahasa Jawa Terbaru 2017

Seperti biasa kali ini kami akan membagikan kumpulan kata kata cinta, namun dalam bahasa jawa, jadi bagi kalian yang paham dengan bahasa jawa tidak ada salahnya untuk menyatakan perasaan jatuh cinta menggunakan bahasa daerah. Untuk selanjutnya akan diposting kata cinta dengan bahasa lainnya seperti sunda, betawi, madura, dan masih banyak lagi karena Indonesia kaya akan bahasa dan budaya.

Kata cinta berikut ini kami ambil dari berbagai sumber, selain itu kebetulan Admin juga orang jawa jadi sedikit banyak ini ada juga yang buatan admin sendiri. Maaf bukannya mau curhat terselubung ya, semua ini semata-mata hanya untuk menghibur para pembaca setia katacintabaru.blogspot.com. Semoga dengan membacanya akan membuat kita semua terhibur.

Kata Kata Cinta Bahasa Jawa

Kumpulan Kata Kata Cinta Bahasa Jawa

Bila rasa membius kalbu Tentu jiwa slalu merindu
eling lan kelingan lelakon naliko iseh gandeng sliramu mbangun roso tresno asih
Menawa rasa matine ati Mesti jiwa tansah kapang
najyan saiki sliramu wes lali karo aku nanging aku ora bakal biso lali sliramu cah ayu
pi roso ing wengi iki lan tansah ora tak roso howo adem kang nembus rogo iki
tangis kang kebak roso yen kelingan sliramu wong manis kusumaning ati iki
wes kadung jeru roso kangen iki marang manis esemu abang lambemu koyo manggis sak juing
wes lawas suwene aku ora nemoni sliramu lan ora mangerteni papan dunungmu saiki
Mantan seng iseh apik mbek kowe kuwi durung tentu de,e iseh sayang kowe. Isoh dadi de,e kuwi wes move-on sak move-on move-on e.
Dadio pasangan seng isoh nggawe yangmu lali karo masa lalune, mergo wes nyaman tenan karo kowe.
Balikan karo mantan kuwi, koyo kowe njipuk tisu seng bar mbok nggo ngelap umbel, mbok lapke neng lambemu meneh..
Biasane wong selingkuh kuwi dadi apik lan luweh romantis
Nyesek kuw dilalekke uwong seng ora isoh awakdewe lalekke.
Kacang ora ninggal lanjaran – Anak niru wong tuwane.
Aku pengen iki, kowe pengen kuwi, raenek seng gelem ngalah. Aku njiwit kowe mergo aku gemes, kowe ngambung aku.. Perbedaan kuwi indah.
Move-on kuwi dudu berusaha nglalekke ya, tapi ngikhlaske lan berusaha ngetukke seng luweh apik luwih seko seng mbien-mbien..
Nek wes dilarani wong liyo, oraperlu nglarani awakmu dewe. Nek kowe radisayang wong liyo, sakora-orane kowe sayang karo awakmu dewe.
Nek jenenge sayang kuwi kudune ranuntut pasangane dinggo "dadi wongliyo" mung mergo kekurangane.
Wedokan kuwi nek sayang, sayang tenan. Nek nggawe nyesel, nggawe nyesel tenan ya?
Balikan karo mantan? pisan ramasalah, lha nek bola-bali? kancil wae ngulang kesalahane mung peng pindo :)
Iseh tetep bertahan karo wong seng isohe mung nglarani kowe? Kuwi jenenge sayang? opo ora isoh golek seng luwih seko kuwi?
Ibukmu mesti bangga nduwe anak koyo kowe, lanangan seng isoh nyayangi, njogo lan cintai wedokane sepenuh ati
Kowe rakuat tuku sendal? raperlu nggolek playonan mung pengen manas-manasi mantan ya, mergo kuwi uwong dudu sendal nggo playon !
Kowe ramudeng to lorone pas aku mbok kecewake? Saiki nyoba nuliso "kecewa" neng tembok, trus tatapno sirahmu neng kono.
Cintamu mentok neng de,e? Durung ketemu tikungan wae sih jane..
Dadi kowe penak ya, pinter nggawe uwong sayang banget neng kowe, trus mbok tinggal karo seng liyo pas lagi sayang-sayange..
Cinta dudu perkara sepiro kerepe kowe ngucapke, tapi sepiro akehe seng mbok buktike. Ngono!!!
Lungo ninggalke kowe kuwi loro ya, luweh loro lungo ninggal kowe neng kowene malah menengke.
Cinta kuwi nyat ra apik diumbar-umbar ya, neng sak ora-orane dipublishke. Ora pamer, tapi mung pengen diakui wae.
Dudu cinta nek ora cemburu. Tapi dudu cinta barang nek terus nglarani.
Nek pas lagi karo aku, ojo mbahas masa lalu ya. Nyat ketoke aku ora popo, neng lorone ora kiro-kiro.
Kowe ramudeng sayangku neng kowe gedene sepiro?, kuwi luweh seko sayangmu neng de,e
Akeh coro dinggo bahagia, salah sijine ngeculke uwong seng nyia-nyiake kowe.
Wong sg selingkuh i lucu ya, jarene yange kurang perhatian, kurang ngekeki wektu, serba kuranglah. Seng kurang i dudu yangmu, tapi utekmu!
Suk podo akhire, kowe bakalan mikir nek renek seng isoh nyayangi lan cintai kowe sabar, liyane aku. liyane aku lho ya.
Sederhana pas ndelok de,e seng nyia-nyiake awakdewe, gentian kono disia-siake pasangane genti.
Mergo lanangan seng apik kuwi seng isoh nggawe wedokane ngeroso selalu beruntung nduweni de,e.
Cuek sih oleh, neng ojo terlalu cuek. Ati-ati mengko de,e bosen mbek kowe malah nggolek pelarian
Seperti janji saya tadi di awal, nantinya akan kami posting juga kata cinta terbaru dalam bahasa daerah lainnya. Dan kalo bisa sekalian semua bahasa yang ada di Indonesia akan kami buatkan artikel kata kata cintanya. Semoga bermanfaat dan membuat kalian semua terhibur, jika ada kritik, saran, permintaan silahkan hubungi kami di komentar.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : 40 Kata Kata Cinta Bahasa Jawa Terbaru 2017

0 comments: